Partnerzy instytucjonalni

Vision Group
Rozwiń
Vision Group jest firmą public relations i public affairs, oferującą kompleksowe usługi doradztwa i realizacji działań public & governmental affairs. Firma zajmuje się przygotowaniem i realizacją kompleksowych programów komunikacji marketingowej i komunikacji z mediami. Zajmują się także organizacją wydarzeń specjalnych, w tym konferencji i kongresów międzynarodowych.
Polskie Górnictwo Naftowe i Gazownictwo
Rozwiń
Polskie Górnictwo Naftowe i Gazownictwo SA jest liderem rynku gazu ziemnego w Polsce. PGNiG SA jest spółką giełdową zajmującą się poszukiwaniami i wydobyciem gazu ziemnego oraz ropy naftowej, a także, poprzez kluczowe spółki, importem, magazynowaniem, sprzedażą, dystrybucją paliw gazowych i płynnych oraz produkcją ciepła i energii elektrycznej.
K&L Gates
Rozwiń
K&L Gates jedna z najszybciej rozwijających się kancelarii na liście Global 100. Reprezentuje wiodące globalne korporacje, rozwijające się przedsiębiorstwa oraz firmy średniej wielkości. Klientami kancelarii są zarówno uczestnicy rynków kapitałowych, przedsiębiorcy w każdej głównej branży przemysłu, jak i podmioty sektora publicznego, instytucje oświatowe, organizacje filantropijne i osoby fizyczne.
Fundacja Kronenberga przy Citi Handlowy
Rozwiń
Fundacja Kronenberga przy Citi Handlowy powstała w 125. rocznicę otwarcia Banku Handlowego w Warszawie S.A. Za jej pośrednictwem Citi Handlowy realizuje największe w kraju ogólnopolskie i lokalne programy będące wyrazem społecznej odpowiedzialności Banku. Fundacja wspiera działania na rzecz dobra publicznego w zakresie edukacji i rozwoju lokalnego.
Daniel Morgan Graduate School of National Security
Rozwiń
Daniel Morgan Graduate School of National Security (DMGS) to wyjątkowa, profesjonalna szkoła średnia oferująca tytuł magistra sztuk w zakresie bezpieczeństwa narodowego w Stanach Zjednoczonych. Program DMGS został specjalnie zaprojektowany, aby wspierać rozwój zawodowy młodych ludzi, aspirujących do pracy w rządzie, sektorze prywatnym, społeczeństwie obywatelskim.

Patroni medialni

Zaprzyjaźnione media i dziennikarze od wielu lat wspierają nasze działania. Dziękujemy za dotychczasowe zaangażowanie przy projektach medialnych, pomoc w promocji publikacji, wydawnictw i wydarzeń. Zapraszamy do współpracy!
Zakochaj się w Warszawie
TVP Warszawa
TVP Polonia
TVP Kultura
Telewizja Republika
Polskie Radio 24
Do Rzeczy

Chcą państwo uzyskać patronat medialny fudacji?