SAVE THE DATE - DEBATY EKSPERCKIE 27 PAŹDZIERNIKA

Już w następną środę odbędą się dwie debaty eksperckie - o architekturze Warszawy oraz o stolicy za czasów Starzyńskiego i Kulskiego. Wydarzenie zostanie zrealizowane w formule hybrydowej – za pośrednictwem platformy internetowej oraz stacjonarnie w No.4 Residence przy ul. Nowogrodzkiej 4 w Warszawie*.

(English will follow)

Pierwsza z nich – „Architektura Warszawy przed i po wojnie” rozpocznie się o godz. 10:30, a druga – "Prezydenci Wielkiej Warszawy - stolica w czasach Starzyńskiego i Kulskiego" o godz. 11:30. Wydarzenie zostanie zrealizowane w formule hybrydowej – za pośrednictwem platformy internetowej oraz stacjonarnie w No.4 Residence przy ul. Nowogrodzkiej 4 w Warszawie*. Transmisja live z wydarzenia będzie dostępna na facebookowym profilu Fundacji Kulskich.

Serdecznie zapraszamy do śledzenia debat.

* Liczba miejsc ograniczona. Prosimy o wcześniejsze potwierdzenie udziału osobistego.

RSVP: biuro@fundacjakulskich.org.pl

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Next Wednesday, October 27, two debates will be organized by the Kulski Foundation. The first of them "Warsaw architecture before and after the war" will begin at 10:30, while the second one - “The Presidents of Great Warsaw - the capital in the times of Starzyński and Kulski” will take place at 11:30.

The event will be held in the hybrid format - online and at the No.4 Residence (Nowogrodzka street 4, Warsaw)*. Both debates will be live-streamed on the Kulski Foundation facebook page.

You are more than welcome to join us!

* Number of places is limited, so please confirm your in-person attendance.

RSVP: biuro@fundacjakulskich.org.pl

Opcje strony